Αναρτήσεις

Το νέο κόμιστρο των ταξί σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Καβάλα λόγω μείωσης του ΦΠΑ από 01.06.2020 εώς 31.10.2020 και με βάση το μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%

China Merchants Port Group και Alibaba ενώνουν δυνάμεις με στόχο την δημιουργία έξυπνων λιμανιών και πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι αγοραστές και οι πωλητές φορτίων θα μπορούν να επικοινωνούν με τις εταιρείες logistics, τράπεζες και άλλα αρμόδια όργανα για την επίτευξη ανέπαφων ψηφιακών εμπορικών συναλλαγών.

Aegean Airlines: νέα δελεαστικά κίνητρα για όλους τους επιβάτες-μέχρι 15/7 θα εκτελούνται περίπου 1.000 πτήσεις ανά εβδομάδα, οι οποίες στα τέλη Αυγούστου θα φτάσουν τις 1.600.

Σημεία των καιρών: Διαχειρίστριες λιμένων επενδύουν σε ναυτιλιακές εταιρείες για να αποφύγουν τις όποιες στρεβλώσεις από την πανδημία στις εισαγωγές φαρμάκων και τροφίμων.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο εκτόξευσε ζήτηση και επενδύσεις για logistics-τον Απρίλιο παρατηρήθηκε αύξηση έως και 171% -έχει πλέον εξαπλασιαστεί σε τζίρο στις εβδομάδες 10 έως 18.

Νοέμβριος 1913, λίγους μήνες μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, η πόλη προσδοκά σε ένα διευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο

Τζορτζ Φλόιντ: Μεγαλειώδης διαδήλωση συντάραξε τον Λευκό Οίκο – Αμήχανη ανάρτηση από Τραμπ

Παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων