Νέα βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στην Τραγωδία των Τεμπών

 

Καρέ-καρέ η μοιραία πορεία των τρένων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη - Πλάνα αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της έκρηξης

Νέα ντοκουμέντα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για πλάνα από κάμερα που καταγράφει την κίνηση στην Εθνική Οδό Λάρισας - Θεσσαλονίκης και δείχνουν τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων. 

ADVERTISEMENT

Σε βίντεο που προβλήθηκε από τον Alpha φαίνεται η πορεία του Intercity 62 και της εμπορικής αμαξοστοιχίας στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση.

Αρχικά διακρίνεται το φως του εμπορικού τρένου να πλησιάζει στο μικρό τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του αυτοκινητόδρομου. Λίγα λεπτά αργότερα καταγράφεται η διέλευση του Intercity.

 Σε άλλο βίντεο, η κάμερα καταγράφει τμήμα του αυτοκινητόδρομου λίγο μετά το σημείο της σύγκρουσης, ενώ ένα ακόμη ντοκουμέντο δείχνει το σημείο της τραγωδίας, σχεδόν μία ώρα μετά από την φονική σύγκρουση.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Video

Κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα στην έξοδο του τούνελ εμφανίζεται μια λάμψη και ακολουθεί η έκρηξη που σημειώθηκε μετά τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών.

Σε δεύτερο βίντεο που πρόβαλε ο Alpha καταγράφεται το πυκνό σύννεφο καπνού που βγαίνει από το σημείο, ενώ σε άλλο αποτυπώνεται η σφοδρότητα της έκρηξης. Παράλληλα προβλήθηκαν και πλάνα μετά από το τραγικό δυστύχημα.

Σχόλια