Κινητοποίηση του Δικτύου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας ενάντια στο κλείσιμο του ΟΣΕ Βόλου -Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στήριξαν την κινητοποίηση

Παρουσία πολλών κατοίκων , βουλευτών και εργαζομένων στον σιδηρόδρομο πραγματοποιήθηκε η σημερινή διαμαρτυρία του Δικτύου Σιδηροδρομικών ενάντια στο λουκέτο στον σταθμό Βόλου. 

Με ραδιοφωνικές παρεμβάσεις σε τοπικά μέσα τους την ώρα της διαμαρτυρίας,  στελέχη του Δικτύου Σιδηροδρομικών τόνισαν τα αποτελέσματα της καταστροφικής για τον σιδηρόδρομο, πολιτικής της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στήριξαν την κινητοποίηση κατά του κλεισίματος των διοικητικών υπηρεσιών του Σιδηροδρομικού Σταθμού Βόλου που διοργάνωσε το Δίκτυο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας. Η διαμαρτυρία αφορούσε την κατάργηση των θέσεων εργασίας, τη μη συντήρηση των κτιρίων και των γραμμών του δικτύου, πράγμα που σημαίνει, όπως τόνισε,ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών Αλέξανδρος Τζαμπαζλής“ότι ο σταθμός κλείνει μετά 138 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Όλες οι λειτουργίες πλέον θα εκτελούνται με εντολές από την μονάδα της Λάρισας”.Επεσήμανε ακόμη πως η κατάργηση των διοικητικών υπηρεσιών έχει να κάνει με την ασφάλεια των μετακινήσεων”.Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υποστήριξαν ότι “η κυβέρνηση υποβαθμίζει τις σιδηροδρομικές υπηρεσίες στο Βόλο, κάτι που είχε ξεκινήσει από τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ανακόπηκε από την απόφαση της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 οπότε και επαναλειτούργησαν οι υπηρεσίες του ΟΣΕ στο Βόλο”.

 

Σχόλια