Η Aegean προσθέτει δύο διαδρομές στο Βελιγράδι


Η Aegean Airlines θα εισαγάγει δύο επιπλέον δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο Nikola Tesla του Βελιγραδίου αυτό το καλοκαίρι, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες πτήσεις της από την Αθήνα.

Ο αερομεταφορέας θα προσφέρει υπηρεσίες από τη Ρόδο και το Ηράκλειο προς τη σερβική πρωτεύουσα από τις 31 Μαΐου. Τα δύο νέα δρομολόγια θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα.

Οι νέες πτήσεις της Aegean θα πωληθούν μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η Aegean επέστρεψε τις δραστηριότητές της στο Βελιγράδι τον περασμένο μήνα, με δύο πτήσεις μόνο, η μία στις 02/03/2021 και η άλλη στις 06/03/2021, πριν αναστείλει τις υπηρεσίες της στο Βελιγράδι BEG, μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Η Ελλάδα και η Σερβία υπέγραψαν συμφωνία την περασμένη εβδομάδα για επανεκκίνηση των ταξιδιών μεταξύ των δύο χωρών. Προκειμένου οι Σέρβοι υπήκοοι να επισκεφθούν την Ελλάδα, πρέπει είτε να εμβολιαστούν, να έχουν δοκιμαστεί αρνητικά σε τεστ covid. Από τις 14 Μαΐου, οι Σέρβοι πολίτες που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19, θα μπορούν να εισέλθουν στην Ελλάδα χωρίς περιορισμούς χρησιμοποιώντας ένα νέο ψηφιακό πιστοποιητικό που θα εκδοθεί από τις σερβικές αρχές. Όσοι δεν έχουν λάβει το εμβόλιο θα πρέπει να κάνουν PCR ή τεστ αντιγόνου πριν από την άφιξη.

Η Σερβία είναι η πέμπτη χώρα που η Ελλάδα έχει συνάψει μια τέτοια συμφωνία με την οποία θα επιτρέψει την επανάληψη των πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Αυτό το καλοκαίρι, η Air Serbia θα διατηρήσει τις δραστηριότητές της από το Βελιγράδι προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αναμένεται να εκτελέσει έναν αριθμό πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς.

Επιπλέον, η Aegean θα εκτελεί πτήσεις από Αθήνα, Ρόδο και Ηράκλειο, ενώ η Wizz Air θα εκτελεί δρομολόγια προς Ηράκλειο και Σαντορίνη.

Από τις 4 Ιουνίου, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, η Ellinair θα διατηρεί επίσης πτήσεις μεταξύ Ηρακλείου και Βελιγραδίου, κάθε δέκα ημέρες. Τα εισιτήρια για τις πτήσεις μπορούν να αγοραστούν online. Προ πανδημίας, η Ελλάδα ήταν μια από τις μεγαλύτερες καλοκαιρινές ταξιδιωτικές αγορές της Σερβίας, ωστόσο, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που εισήχθησαν το 2020, μόνο οι πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν διατηρηθεί.

από exyuaviation

Photo by VasilisATH Porgiazis

Σχόλια