Εργαστήριο δοκιμών PCR εντός του αεροδρομίου από το Άμπου Ντάμπι

 

Το πρώτο εργαστήριο δοκιμών PCR μέσα στις εγκαταστάσεις του εγκαινιάζει το αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται σε συνεργασία με την Pure Health και την Tamouh Healthcare.

Το νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο RT-PCR προσφέρει γρήγορες δοκιμές COVID-19 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι (AUH). Παράλληλα, συνεισφέρει τα μέγιστα στις διαδικασίες παρακολούθησης καραντίνας.

Η νέα διαδικασία δοκιμής Real Time Polymerase Chain Reaction (RT-PCR) είναι δωρεάν για τους επιβάτες που φθάνουν και είναι ένα από τα ταχύτερα στον κόσμο.

Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε περίπου 90 λεπτά. Μάλιστα μπορεί να εξετάσει περισσότερους από 20.000 ταξιδιώτες και προσωπικό ανά ημέρα.

Όλοι οι επιβάτες που φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι και από τους δύο τερματικούς σταθμούς 1 και 3 θα δοκιμαστούν στη μονάδα δοκιμών AUH PCR.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών COVID-19 θα κοινοποιηθούν μέσω SMS και WhatsApp. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Alhosn για κινητά.

Οι επιβάτες που λαμβάνουν αρνητικό τεστ PCR και ανήκουν στη λίστα των «πράσινων» χωρών, δεν θα πρέπει να απομονωθούν.

Όσοι δεν ανήκουν στη λίστα των «πράσινων» χωρών θα πρέπει να απομονωθούν για δέκα ημέρες και θα λάβουν ένα βραχιολάκι καραντίνας.

https://www.tourismtoday.gr/



Σχόλια