Η νέα ελληνική αεροπορική εταιρεία Lumiwings δημοσίευσε το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι του 2021

 

Το νέο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πτήσεις από το αεροδρόμιο Forli στην Ιταλία προς Πράγα (Τσεχία), Craiova, Arad (Ρουμανία), Κατοβίτσε, Λοτζ (Πολωνία) και Οδησσός (Ουκρανία), καθώς και αρκετούς επιπλέον προορισμούς στη Μεσόγειο, όπως Σικελία, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Σαντορίνη , Ρόδο και Ηράκλειο.

Οι πρώτες πτήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι 26 Μαρτίου 2021 με περισσότερους προορισμούς σταδιακά να προστίθενται στο πρόγραμμα για όλο το καλοκαίρι.

Η TAL Aviation Group, International Airlines και Travel Representation Company, θα δεσμεύσει τέσσερις από τις παγκόσμιες ομάδες της για να υποστηρίξει την έναρξη και τη διανομή πτήσεων Lumiwings. Αυτές οι ομάδες εδρεύουν στο Βουκουρέστι, το Κίεβο, την Πράγα και τη Βαρσοβία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη νέων υπηρεσιών μας στην Τσεχική Δημοκρατία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία. Η Lumiwings είναι μια νέα και δυναμική αεροπορική εταιρεία και οι πελάτες μας θα βρουν μια φιλική και επαγγελματική προσέγγιση κατά την κράτηση ατομικών ή ομαδικών ταξιδιών σε πτήσεις Lumiwings, μέσω μας », λέει ο Nissim Sagis, Διευθύνων Σύμβουλος της TAL Aviation Group.

Οι πτήσεις προγραμματίζονται από το τέλος Μαρτίου 2021 έως το τέλος Οκτωβρίου 2021.

πληροφορίες από aviation24be

Σχόλια