Logistics μπαταριών από τη DB Schenker

 

Μια νέα υπηρεσία αποκλειστικά για τη μεταφορά μπαταριών, που πληροί τους κατά τόπους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς μεταφοράς και αποθήκευσης επικίνδυνων φορτίων, λανσάρει η γνωστή εταιρεία logistics, DB Schenker.

Στο πλαίσιο των συνδυασμένων μεταφορών και ανάλογα με την περίσταση, οι μπαταρίες μεταφέρονται με φορτηγά, τρένα, καράβια ή αεροπλάνα, με την εταιρεία να προσφέρει επιπλέον και προσαρμοσμένες λύσεις για τον πλήρη κύκλο ζωής των μπαταριών. Η υπηρεσία περιλαμβάνει τη μεταφορά ελεγχόμενης θερμοκρασίας υλικών σε χώρους παραγωγής, καθώς και την εξερχόμενη μεταφορά των τελικών προϊόντων σε συσκευασίες, που είναι εγκεκριμένες και επισημασμένες για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Επιπλέον, η DB Schenker προσφέρει και υπηρεσίες αποθήκευσης μπαταριών, μακριά από άλλα εύφλεκτα προϊόντα, σε ξηρές και καλά αεριζόμενες συνθήκες. Ακόμα, η εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει αποθήκευση χωρίς σκόνη, να παρέχει after-sales υπηρεσίες και να εκδώσει όλα τα σχετικά παραστατικά. Σε ό,τι αφορά στην αντίστροφη εφοδιαστική (reverse logistics), η DB Schenker αναλαμβάνει την ανακύκλωση ή απόρριψη μπαταριών, σύμφωνα με την εκάστοτε εθνική νομοθεσία και σε στενή συνεργασία με επιλεγμένους συνεργάτες.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η εταιρεία είναι σε θέση να ικανοποιήσει τη ζήτηση για τη χερσαία μεταφορά του 98% των επικίνδυνων φορτίων, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών.


https://troxoikaitir.gr/

Σχόλια