Η συνέντευξη του Διευθύνοντα Σύμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Τσαλίδη (VIDEO)-νέες αυτοκινητάξες στον δίκτυο τον Οκτώμβριο -Αναβαθμίζεται το Μηχανοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη


 Αναβαθμίζεται το Μηχανοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη

Η συνέντευξη του Διευθύνοντα Σύμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  κ. Τσαλίδη στο  TV100THESSALONIKI  

1. Νέες αυτοκινητάμαξες έρχονται τον Οκτώβριο από την Ιταλία εννέαδυμες με  450 θέσεις,   με Α  και Β θέση και κυλικείο.

2.   Η εκτίμηση για χρονική διάρκεια ταξιδιού  είναι  ότι θα διαρκέσει  3 ώρες και 45 λεπτά στην διαδρομή ΑΘΗΝΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΉ με μία στάση στην Λάρισα.Τα  δρομολόγια  express στην ίδια διαδρομή θα έχουν χρονική διάρκεια  3  ώρες και 30 λεπτά.

4.   Με την πλήρη  ολοκλήρωση των έργων- τηλε-διοίκησης & την  αύξηση του ορίου ταχύτητας στα 200 χλμ/ώρα  από τα  ισχύοντα των 160 χλμ/ώρα  το δίκτυο  θα αυξήσει την   χωρητικότητα  με περισσότερα τρένα και η χρονική διάρκεια  του ταξιδιού στην διαδρομή Αθήνα- Θεσσαλονίκη θα είναι 3 ώρες.

Τητην στέγαση και την συντήρηση των νέων αμαξοστοιχιών θα αναλάβει το Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης το οποίο θα αναβαθμιστεί. Θα ακολουθήσει ταυτόχρονα  αναβάθμιση και στο μηχανοστάσιο στο Ρέντη.

NEWSMETAFORES 

Youtube ChannelTV100THESSALONIKI

Σχόλια

  1. Η ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΎΝΟΝΤΑ ΣΎΜΒΟΎΛΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κ. ΤΣΑΛΊΔΗ (VIDEO)-ΝΈΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΆΞΕΣ ΣΤΟΝ ΔΊΚΤΥΟ ΤΟΝ ΟΚΤΏΜΒΡΙΟ -ΑΝΑΒΑΘΜΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΆΣΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου