Η μετά COVID-19 εποχή στα Logistics – Ο ρόλος του e-commerce

Στήριξη του κλάδου των logistics μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027, προανήγγειλε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων για τη Βιομηχανία και το Εμπόριο, Νίκος Παπαθανάσης.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και για τον αντίκτυπο που έχει η κρίση του κορονοϊού στα Logistics, εξήχθησαν από το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο που πραγματοποίησαν πρόσφατα η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) και η OPTILOG Advisory Services.

«E-Commerce Logistics: Lessons learned & post COVID-19 preparation», ήταν το θέμα του webinar, κατά τη διάρκεια του οποίου τα στελέχη της αγοράς είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες χρηστικές συμβουλές για την μετα-κορονοϊό εποχή. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ψηφοφορία, δίνοντας με τις απαντήσεις τους την εικόνα της κατάστασης στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης και εστιάζοντας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, παρουσιάστηκαν ενδιαφέρουσες μελέτες περίπτωσης (case studies) από την ελληνική αγορά, με στελέχη του χώρου από νευραλγικούς κλάδους να περιγράφουν τι βίωσαν και πώς διαχειρίστηκαν οι εταιρείες τους τις αλλαγές που έφερε η πανδημία σε επίπεδο αποθήκευσης, μεταφοράς και γενικώς διαδικασιών logistics.

Σημειώνεται, πως ομιλητές του webinar ήταν οι κκ: Ν. Ροδόπουλος, Πρόεδρος EEL, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data, Δρ. Β. Ζεϊμπέκης, Αντιπρόεδρος EEL, Executive Advisor OPTILOG Advisory Services, Α. Γιαλός, Supply Chain Senior Consultant, OPTILOG Advisory Services, Β. Γκιουζεπής, Distribution Manager & Production Coordinator, Caremarket.gr, Σ. Συρίγος, Business Development Manager, LOGIKA, Δρ. Γ. Νινίκας, Managing Director, SE Europe, ORTEC, Χ. Ηλιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Iliadis Cargo και Δ. Κατσαδάκης, Αντιπρόεδρος Ομίλου Ο. Βεϊνόγλου, Πρόεδρος Easy Mail courier.


https://troxoikaitir.gr/

Σχόλια