ΤΑΞΙ: Μέσο μεταφοράς επιβατών σύμφωνα με τον πρωθυπουργό δεν είμαστε, αφού μας έκανε … αόρατους και δεν μας ενέταξε στο καθεστώς του 13% ΦΠΑ

 «Άμπερ Αλέρτ για τα Ταξί»

Μέσο μεταφοράς επιβατών σύμφωνα με τον πρωθυπουργό δεν είμαστε, αφού μας έκανε … αόρατους και δεν μας ενέταξε στο καθεστώς του 13% ΦΠΑ όπως όλους τους άλλους (αεροπλάνα, ΚΤΕΛ, πλοία και τρένα). 

Πληττόμενοι δεν είμαστε αφού δεν μας ενέταξε στα 534€.

Ασχέτως αν μας υποχρέωσε να παίρνουμε ένα άτομο και μετά δύο. Τώρα βέβαια αν εμείς δεν παίρνουμε κανένα και είμαστε μόνο για… ηλιοθεραπεία στις πιάτσες,  αυτό δεν νοιάζει κανένα φαίνεται. Η ΝΔ στα γκάλοπ είναι μπροστά διψήφιο νούμερο. Οπότε τι μας νοιάζει το Ταξί; Τον Λυμπερόπουλο που ήταν «αγκάθι» και φώναζε και έλεγε τα πράγματα με το όνομα τους και έβαζε αποδεδειγμένα τον κλάδο μπροστά από τα κόμματα (όσο και αν δεν αρέσει μερικούς) τον αλλάξαμε. Τώρα μαθαίνω θέλουν να τον βγάλουν και από το ΣΑΤΑ.

Γιατί Κυριάκο τόσο μένος; Στο όνομα Λυμπερόπουλος το μένος σου ή στο Ταξί; Λόγω άλλων συμφερόντων; Αυτός ο περήφανος κλάδος έγινε επαίτης και συρόμενος πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα. Ζητούμε τα αυτονόητα και μας λένε ,αν μας απαντήσουν, ότι είμαστε και υπερβολικοί. Το σχέδιο διάσωσης Βασιλάκη πάει καλά. Παρακαλά η ΝΔ. Ελάτε στην Ελλάδα, δεν θα σας βάζουμε ούτε θερμόμετρο. Δεν μας αγγίζει σε αυτά ο κορωνοϊος. Στα ψηλά δεν κολλάει. Κατά τα άλλα ότι θα νοσταλγήσω και θα προπαγανδίσω υπέρ για Λυμπερόπουλο ,ούτε στα όνειρα μου. Το άδικο όμως ούτε ο θεός το δέχεται. Εν αναμονή Αμπερ αλέρτ…….. Εξαφανίσθηκε από παντού! Το όνομα αυτού ΤΑΞΙ.

(Κείμενο του Γρηγόρη Αποστολίδη, πρώην προέδρου Eurotaxi Καβάλας και πρώην μέλους της διοίκησης της Ομοσπονδίας

https://www.proininews.gr/

Σχόλια