Κορoνοϊός: Το βέτο της Σιγκαπούρης στους ναυτικούς,Οι λιμενικές αρχές της Σιγκαπούρης εξέδωσαν εγκύκλιο όπου ανακοινώνεται η απαγόρευση αποβίβασης στη χώρα σε όσους ναυτικούς έχουν επισκεφθεί την Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες.

Κορoνοϊός: Το βέτο της Σιγκαπούρης στους ναυτικούς
Οι λιμενικές αρχές της Σιγκαπούρης εξέδωσαν εγκύκλιο όπου ανακοινώνεται η απαγόρευση αποβίβασης στη χώρα σε όσους ναυτικούς έχουν επισκεφθεί την Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες.
Σύμφωνα με τα νέα και πιο αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης για την αντιμετώπιση των κορoνοϊού, μετά την αρχική απαγόρευση εισόδου στη χώρα ταξιδιωτών και επισκεπτών που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες ή έχουν κινεζικά διαβατήρια, η αρμόδια αρχή επέκτεινε το μέτρο και για όλους τους ναυτικούς και τους επιβάτες σε πλοία. Η απαγόρευση αποβίβασης δεν ισχύει για τους μόνιμους κατοίκους.
Τα μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου και καλύπτουν όλα τα πλοία, ανεξαρτήτου τύπου, μεγέθους ή κατηγορίας, που έχουν προσεγγίσει λιμάνι της Κίνας τις τελευταίες 14 ημέρες.
Ωστόσο στα παραπάνω πλοία μπορούν να αγκυροβολούν στους τερματικούς σταθμούς της Σιγκαπούρης. Στην ανακοίνωση το MPA παροτρύνει σε όλους του ναυτικούς που έχουν ταξιδέψει στην Κίνα να λαμβάνουν τη θερμοκρασία τους δύο φορές την ημέρα.
https://www.naftikachronika.gr

Σχόλια