MyKUHN: Η επίσημη πλατφόρμα για απομακρυσμένη διαχείριση υπηρεσιών και μηχανημάτων φτάνει στην Ευρώπη

sni_mek_obrazovky_2019_09_20_v_13_01_55_1b4_

Σε διαδραστικούς καταλόγους εξαρτημάτων και ψηφιακά εγχειρίδια οδηγιών ακόμη και μοντέλων εικοσαετίας μπορούν να έχουν πρόβαση χειριστές και ιδιοκτήτες μηχανημάτων της Kuhn μέσω του διαδικτυακού πόρταλ MyKUHN.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με το λογαριασμό του να περιηγηθεί στην πλατφόρμα της Kuhn για να δει βασικές πληροφορίες συντήρησης και επισκευής του εκάστοτε μηχανήματος απλά πληκτρολογώντας τον αριθμό πλαισίου του μηχανήματος που τον ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτό πέρασε στην κατοχή του ύστερα από άλλον ιδιοκτήτη. «Υπάρχει ενδεχομένως η τάση πολλοί να θεωρούν πως η πλατφόρμα αφορά μόνο τους αγοραστές νέων μηχανημάτων της Kuhn αλλά αυτό δεν ισχύει.

Η πλατφόρμα είναι εδώ και για τους αγοραστές μεταχειρισμένων μηχανημάτων, οι οποίοι χρειάζονται ακόμη περισσότερο μια τέτοια υποστήριξη», τονίζει ο Siân Pritchard, Διευθύνων Σύμβουλος της Kuhn Αγγλίας. Ο ίδιος αναφέρει πως η άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ένα φιλικό προς τον χρήση κατάλογο εξαρτημάτων αυξάνει τη εμπιστοσύνη των αγοραστών προς την εταιρεία ενώ κάνει την εξυπηρέτησή τους οικονομικότερη.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα MyKUHN λανσαρίστηκε πρώτη φορά στην Πολωνία το 2017και δίνει ελεύθερη πρόσβαση μέσω υπολογιστή, έξυπνων κινητών τηλεφώνων ή ψηφιακών ταμπλετών. Πέρα από την εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η Kuhn μέσα από την πλατφόρμα, οι πελάτες απολαμβάνουν μια πλήρη εξυπηρέτηση για προϊόντα που αγοράζουν, αφού μέσω των τοπικών αντιπροσώπων μπορούν να παραγγείλουν οποιοδήποτε ανταλλακτικό θέλουν. Μπορούν, τέλος, να καθοδηγηθούν μέσω συμβουλών και να δουν προσφορές, να διαβάσουν για τις διάφορες βελτιώσεις που δέχονται τα μηχανήματά τους και να ενημερωθούν για εκδηλώσεις και πρεμιέρες μηχανημάτων της Kuhn.

Να σημειώσουμε πως οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τις ενημερώσεις που θα δέχονται από την πλατφόρμα σύμφωνα με την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται έτσι ώστε να λαμβάνουν μόνο χρήσιμες πληροφορίες για εκείνους.

Οι χώρες στις οποιές είναι προς το παρόν διαθέσιμη η εφαρμογή είναι η Γερμανία, η Αγγλία, η Αυστραλία, οι Η.Π.Α, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία, με την εταιρεία να ενημερώνει μέσω των λογαριασμών της στα κοινωνικά δίκτυα για με τις νέες χώρες που προστίθενται.

Σχόλια