Πολιτικές έριδες «γεννά» η κρουαζιέρα

Πολιτικές έριδες «γεννά» η κρουαζιέρα

Πολιτικές έριδες «γεννά» η κρουαζιέρα. Πριν από λίγες ημέρες, το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε δελτίο Τύπου, με θέμα τη δημιουργία Εθνικής Στρατηγικής για την κρουαζιέρα, έπειτα από την επαναλειτουργία, όπως υποστήριξε, της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής για την κρουαζιέρα.
Ο όρος «επαναλειτουργία» προκάλεσε την αντίδραση του πρώην γενικού γραμματέα Λιμένων, Χρήστου Λαμπρίδη, ο οποίος σχολίασε ότι «το να αναφέρεται ο υπουργός Ναυτιλίας στην επαναλειτουργία της Επιτροπής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπονοώντας λανθασμένα ότι είχε σταματήσει η λειτουργία της επί ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί κανείς να το αποδώσει είτε σε παραπληροφόρηση είτε σε πολιτική σκοπιμότητα».
Ο πρώην γ.γ. Λιμένων δεν έμεινε εκεί, καθώς άφησε αιχμές για πρόεδρο φορέα του κλάδου.
«Το να αναφέρεται όμως δημόσια σε επαναλειτουργία της Επιτροπής, πρόεδρος φορέα του οποίου εκπρόσωπος συμμετείχε στην τελευταία συνεδρίαση της το 2019, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, παρεμβαίνοντας μάλιστα στις διαδικασίες, όχι μόνο δεν είναι θεμιτό και υποδηλώνει σκοπιμότητα, αλλά προσφέρει και κακές υπηρεσίες σε αυτούς που υποτίθεται ότι προσπαθεί να “εξυπηρετήσει”, αφού τους εκθέτει!», σημείωσε ο κ. Λαμπρίδης.
tps://www.metaforespress.gr

Σχόλια