Τσίπρας: Έχουμε σχέδιο και όραμα για την «Ελλάδα των πολλών»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, γήπεδο μπάσκετ και υπαίθριες δραστηριότητες
την Κυριακή ψηφίζουμε για το πολιτικό σχέδιο με το οποίο θα πορευτεί η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, τόνισε ο πρωθυπουργός από το Σύνταγμα.
Στα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία από το Σύνταγμα, δύο ημέρες πριν από τις εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου.Τσίπρας: Έχουμε σχέδιο και όραμα για την «Ελλάδα των πολλών»
Ο κ. Τσίπρας μίλησε για την «Ελλάδα των πολλών», τονίζοντας ότι «το μεγαλύτερο κατόρθωμα» της κυβέρνησης δεν ήταν «η ανάσταση της οικονομίας και η έξοδος από τα μνημόνια», αλλά ότι ταυτόχρονα «δώσαμε και κερδίσαμε πολλές μάχες για τους πολλούς και που τότε φαίνονταν χαμένες, αλλά που τις δώσαμε με πίστη και αποφασιστικότητα κόντρα στη τρόικα και του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού».

Σημείωσε επίσης ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα ήταν ότι κατάφερε η κυβέρνηση, μέσα σε δημοσιονομική ασφυξία, να βρει πόρους για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση και να στηρίξει την κοινωνία, με τις πρωτοβουλίες για τη δημόσια υγεία, την παιδεία, την πρόνοια, την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων «που επέβαλαν τα γεράκια του ΔΝΤ» από 1/1/2019.

Σχόλια