ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 26 Μαΐου 2019 με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ Και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΓΕΏΡΓΟ IΩΑΚΕΙΜΙΔΗ


ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
της 26 Μαΐου 2019
με την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ
Και υποψήφιο Δήμαρχο  τον  ΓΕΏΡΓΟ IΩΑΚΕΙΜΙΔΗ




Ας γνωριστούμε μέσα από  ένα  προσωπικό συνοπτικό σημείωμα


Σπουδές & εργασία
Ο Γιάννης Μεταξιώτης είναι  Πτυχιούχος M.Sc. Οικονομολόγος στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Τμήμα Χρηματοοικονομικής Τραπεζικής Διοικητικής.
• Έχει μεταπτυχιακές πιστοποιημένες επαγγελματικές ειδικεύσεις στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IFRS) & στο ERP-(Computerized Accounting in an Enterprise resource planning System) από το  Πανεπιστήμιο Αθηνών.
• Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος , κάτοχος άδειών ασκήσεως του Οικονομολόγου & της Α’ τάξης Λογιστή – Φοροτεχνικού.
• Εργάζεται στο Σιδηρόδρομο (ΟΣΕ) από το 1984 μέχρι το 2007 σε διάφορες θέσεις ευθύνης γνωρίζοντας σχεδόν όλο το κύκλο παραγωγής και διοίκησης του Σιδηροδρόμου.  Από το 2007  είναι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
• Από το 2016  είναι Οικονομικός Διευθυντής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Στο  πλαίσιο της  επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως Οικονομολόγος έχει ασχοληθεί  πολλάκις ως Project Manager σε πολυσύνθετα έργα χρηματοοικονομικών, Μεταφορών , πληροφορικής (ERP) , επιχορηγήσεων  και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Η πολυετής  επαγγελματική μου ενασχόληση   τόσο στο σχεδιασμό απαιτητικών προγραμμάτων   , όσο και στην διαδικασία της   υλοποίησης-υποστήριξης    σύνθετων έργων   ενισχύουν την πίστη μου  στο τρίπτυχο,  υψηλή τεχνογνωσία –ειλικρίνεια-διάθεση για δράση , το οποίο δίνει  και την  λύση του προβλήματος.

Κατοικία, Πολιτική, κοινωνία ,κινήματα
• Ο Γιάννης Μεταξιώτης γεννήθηκε στην Ιστιαία στην Βόρεια Εύβοια,κατοικεί μόνιμα πάνω από 30 χρόνια στην περιοχή της Νεάπολης –Νίκαιας  και ασχολείται καθημερινά με τα ζητήματα της Πόλης και των πολιτών.
• Εντάσσεται στην πολιτική από μαθητής στις γραμμές του Ρήγα Φεραίου , στο ΚΚΕ Εσωτερικού, εν συνεχεία στο Συνασπισμό και τώρα συμμετέχει με θέσεις ευθύνης στο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι  Μέλος της Γραμματείας του  Τμήματος  Μεταφορών και Οδικής Ασφάλειας του ΣΥΡΙΖΑ     , της  Νομαρχιακής Επιτροπής των ΔΕΚΟ ,    &  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  των Συνδυασμένων Μεταφορών και Logistics του ΣΥΡΙΖΑ
Συμμετείχε στο παρελθόν  τόσο στο φοιτητικό κίνημα εκλεγόμενος  σε θέσεις ευθύνης ( μέλος των Δ.Σ. & Πρόεδρος  στο σύλλογο φοιτητών)  όσο και στο οργανωμένο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα, (μέλος σε  Διοικητικά Συμβούλια Συνδικάτων , Αντιπρόεδρος , Γενικός Γραμματέας κ.α.) αλλά και στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα του ιδιωτικού τομέα ως Νεολαίος.
• Είναι μέλος πολιτικών και επιστημονικών Ινστιτούτων, forum, κοινωνικών κινημάτων, φορέων , επαγγελματικών συλλόγων και  ασχολείται με ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης , των εργαζομένων, της Οικονομίας, και θέματα   των Συνδυασμένων Μεταφορών & logistics.
Συνδημότισσες Συνδημότες
Στις εκλογές της 26 Μαΐου 2019 ζητάμε να συνεχίσετε να στηρίζετε  τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη  & την Κίνηση Πολιτών Νίκαιας Α.Ι.Ρέντη.
Θέλουμε  να μας επιλέξετε με την  προσωπική σας  ψήφο στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  για να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις    στις σύγχρονες προκλήσεις και προσκλήσεις  των καιρών  που έρχονται. Δεσμευόμαστε   να συμμετέχουμε   στην παραπέρα ανασυγκρότηση του Δήμου και τη Πόλης.
Οι καιροί δεν περιμένουν άλλο  
Στοιχεία επικοινωνίας:
Mobile: 6946002471
Fb: Γιάννης Μεταξιώτης
Linkedin: john.g.metaxiotis
Instragam:  john_metaxiotis
Π.Τσαλδάρη 10 ΝΙΚΑΙΑ


Αντέξαμε στα δύσκολα-Ενώνουμε την Πόλη-Συνεχίζουμε μαζί



Συνδημότισσες και  συνδημότες
Στις   26 Μαΐου  για την  ανάδειξη της νέας αιρετής διοίκησης του Δήμου μας , καλούμαστε  να στηρίξουμε είτε τη συνέχιση  της διακυβέρνησης  με Δήμαρχο τον Γιώργο Ιωακειμίδη στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη  που είχε αφετηρία το 2011  είτε την επιστροφή του Δήμου και της Πόλης στην πρότερη  κακή κατάσταση & ανυποληψία.
 Συνδημότισσες και  συνδημότες  στις δημοτικές εκλογές
Διεκδικούμε  μια καλύτερη και πιο Ανθρώπινη Πόλη του Δήμου Νίκαιας Ρέντη
Διεκδικούμε  την  ανάπτυξη της καινοτομίας στην Πόλη και στη Χώρα.
Διεκδικούμε  την  βελτίωση της καθημερινότητας , των σχέσεων των πολιτών και της κοινωνίας τόσο με το Δήμο όσο και με το Δημόσιο.
Διεκδικούμε  την Οικονομική ανάπτυξη της περιοχής με νέες δράσεις ,σύγχρονες πολιτικές με στόχο και κατεύθυνση τις περισσότερες θέσεις εργασίας.
Διεκδικούμε καινοτόμες λύσεις στην κινητικότητα των  προσώπων και των  αγαθών στο πλαίσιο των κανόνων και της λειτουργίας  των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων.

Διεκδικούμε πράσινες λύσεις  και οικολογικές πολιτικές στην διαχείριση και διαμόρφωση των χώρων χρήσης γης στο Δήμο μας
Διεκδικούμε πράσινη κινητικότητα προσώπων και αγαθών .
Διεκδικούμε σύγχρονες  δράσεις & πολιτικές  στην διαχείριση των απορριμμάτων με βάση τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων και με στόχο την μετατροπή τους από άχρηστα επιβλαβή αντικείμενα  σε θετική πηγή ενέργειας και  επιστροφή του οφέλους στην κοινωνία των πολιτών. 
Διεκδικούμε την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος και εθνικότητας

Να αγωνιστούμε, σεβόμενοι την ιστορία του Δήμου μας   σε μια Πόλη που θα μας τιμά και θα την τιμούμε.
Να αγωνιστούμε για να διαφυλαχτούν οι κατακτήσεις των Πολιτών του Δήμου μας ,για  να συνεχιστεί η πορεία της  ανόρθωσης και δημιουργικότητας  της Πόλης μας.








Σχόλια